Verbindende wandelingen & workshops

Werken doen we tegenwoordig zoveel vanuit het hoofd. We denken na over complexe vraagstukken, bedenken passende strategieën en vertalen dat naar ingewikkelde planningen. We doen zoveel met ons hoofd, we lijken de rest van ons lijf een beetje vergeten.

Terwijl we ook een onderbuikgevoel hebben, een snellere hartslag, een hoge ademhaling. Een brok in de keel. Ons lichaam heeft ons zoveel te vertellen.

Ook als het gaat om je werk. Om keuzes die je moet maken. De meest passende strategie. Een verhaal waar je je klanten mee raakt. Verbinding tussen medewerkers.

Want echte verbinding creëer je niet met praten en woorden. Echte verbinding ontstaat op een andere laag. De laag van gezien en gehoord worden, van herkenning vinden bij elkaar. Compassie voelen voor een ander.

Hoe mooie zou het zijn als we deze andere laag wat meer in gaan zetten in het werk?

Ga met je team de natuur in! 

Ga met me mee, de natuur in. Voor een workshop, een wandeling, een brainstorm sessie. Op een manier die jullie nog niet eerder hebben meegemaakt!

De natuur helpt je als vanzelf om uit je hoofd te komen. Ook is het heel fijn om samen te wandelen en al wandelend met elkaar in gesprek te gaan.

Daarnaast help ik jullie om een voorliggend thema te onderzoeken op geheel nieuwe wijze. Namelijk door gebruik te maken van systemisch werk in de natuur, opstellingen. Misschien heb je wel eens gehoord van familie opstellingen? Hier doen we iets soortgelijks, maar dan met werkthema’s in plaats van familie thema’s. Opstellingen kun je echt overal voor inzetten en zijn zo’n  fantastische manier om inzichten te krijgen!

Door gebruik te maken van de natuur, spreken we het onbewuste aan. Daardoor komt er een laag naar boven die je nog niet met je hoofd bedacht had. Daarnaast gaan jullie het thema doorvoelen, door er letterlijk bij te gaan staan en te voelen in je lijf wat het met je doet. Dat brengt verrassende inzichten!

Wat gaan we doen?

Z

We gaan lekker naar buiten, de natuur in. Dat zorgt al voor een frisse blik en letterlijk voor beweging.

Z

We stellen een programma op aan de hand van het door jullie benoemde thema. Dat kan in de vorm van een wandeling zijn, of een workshop waarbij we iets minder wandelen maar wel buiten zijn.

Z

We gaan het thema onderzoeken met behulp van opstellingen in de natuur. We maken daarbij gebruik van de symboliek en spiegelende werking van de natuur.

Z

Je ontdekt hierdoor informatie op de onbewuste laag. Dat geeft vaak verrassende inzichten.

Z

Doordat we op die diepere, onbewuste laag werken, ontstaat verbinding van mens tot mens.

Ik vertel je graag de mogelijkheden!

Neem contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden. Ik maak graag een offerte op maat voor je.

De locatie bepalen we in overleg. Uiteraard is dit een plek in of bij de natuur, zodat we daar op pad kunnen.

Het programma van de workshop of wandeling stem ik af op jouw vraag. We kunnen dit organiseren voor een team of een speciefieke groep in de organisatie.

Bijvoorbeeld:

  • een brainstorm sessie over de nieuwe jaarplannen
  • hoe kan ik een specifieke groep medewerkers beter aan mijn organisatie binden?
  • een workshop als onderdeel van een teambuildingdag

Ook is het mogelijk om medewerkers individueel te begeleiden. Al dan niet in combinatie met een gezamenlijke sessie.

Laat me weten waar jullie tegenaanlopen, ik kijk en voel graag met jullie mee hoe ik jullie het beste kan helpen.

Aanbod voor bedrijven

Workshops of wandelingen met een team of specifieke groep medewerkers

Buiten, in de natuur. Uit je hoofd, in je lijf.

De locatie bepalen we in overleg.

We gebruiken opstellingen in de natuur om het vraagstuk of thema te onderzoeken

Ik maak graag een offerte op maat voor je. Die kun je aanvragen via het formulier hieronder. Ook kun je me mailen op ludwine@hartelicht.nl of bellen (06-82009537). 

 

Wil jij ook meer verbinding in je team?

Wil jij ook meer verbinding met en tussen je medewerkers? Of heb je een bepaald thema dat je eens op een andere manier zou willen onderzoeken? 

En ben je benieuwd wat systemisch werk in de natuur hierin kan betekenen?

Neem dan vooral contact met me op!

“Wat was het bijzonder en waardevol om samen met Ludwine in de natuur te werken. Ze sluit heel makkelijk aan door haar rustige manier van zijn, stelt de juiste vragen, waardoor ze direct tot de kern komt. De natuur is zo krachtig en puur en Ludwine laat het je zien en voelen. Ik ben er echt door geraakt en kreeg inzicht in waar ik stond en weet weer hoe ik verder kan. Dankjewel Ludwine!