Samen de natuur in

Wandelen in de natuur is fijn, maar nog leuker is het om dat samen te doen met anderen. En nóg fijner is het om dat met een bepaalde intentie te doen.

Daarom organiseer ik regelmatig themawandelingen. We gaan dan samen de natuur in, in de omgeving van Apeldoorn.

Samen gaan we het thema onderzoeken. We maken daarvoor gebruik van de symboliek van de natuur en gaan ook zelf voelen wat die ons te vertellen heeft.

Daarnaast is er ruimte om met elkaar te praten en natuurlijk te genieten van het buiten zijn en de omgeving!

De themawandelingen

We wandelen steeds in een ander natuurgebied in de omgeving van Apeldoorn. We maken ruimte om bewust te landen in de natuur. Vervolgens doen we een (systemische) oefening aan de hand van het thema.

Onderweg is er voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan, over het thema, over wat je verbindt, hoe je je voelt, of wat maar ter sprake komt. Vaak is er veel herkenning bij elkaar en voelt de wandeling echt als een cadeau voor jezelf!

Er zijn momenteel geen wandelingen gepland.

 

“Ik heb met Ludwine gewandeld en intenties gezet voor 2024.
Met behulp van kaarten, meditatie en systeem-opstelling nam Ludwine me mee naar wat bij mij gezien wil worden. Haar rustige manier van doen en haar aanpak maakte dat ik me snel veilig voelde om te delen wat opkwam en wat me bezig houdt. Haar rake vragen en doorvragen maakte dat ik me bewust werd van patronen en deze patronen kon aankijken en doorvoelen. Een wandeling die voor mij zeer de moeite waard was en zeker voor herhaling vatbaar is.
Dank Ludwine.

Samen de natuur in

Wandelen én mooie nieuwe inzichten

Met een groep, waardoor je verbinding kunt maken met elkaar

Duur wandeling: ca. 2 uur. We lopen ca. 5 km.

Van 10.00 uur tot ca. 12.00 uur

Inclusief een kopje thee en wat lekkers

De wandelingen vinden plaats in de omgeving van Apeldoorn.

Prijs: € 22,-

 

 

Ik heb een fijne natuurwandeling gemaakt onder leiding van Ludwine. Buiten in de natuur zijn is al heerlijk, even loskomen van de hectiek van alle dag, maar Ludwine maakt er een bijzondere ervaring van door je meer met de natuur verbonden te laten voelen. Het lijkt maar gewoon een wandeling, maar bij mij kwamen een paar mooie en heldere inzichten naar boven, die voor mij zeer waardevol zijn. Ludwine doet dit door je op een rustige en open manier je welkom en veilig te laten voelen. Een ervaring die voor herhaling vatbaar is!