Samen de natuur in

We racen maar door. Altijd zijn we maar bezig. Ben je eindelijk klaar met je werk, wacht er thuis ook nog een to-do lijstje op je.

En als je dan eens een moment over hebt, is er zoveel dat je zou willen doen maar doe je uiteindelijk vaak niets. Zit je weer een beetje te scrollen of de zoveelste serie te kijken waar je eigenlijk helemaal geen energie van krijgt.

Je bent ook moe. Moe van het altijd maar doorgaan. Het doorzetten. Het voor iedereen klaar staan. Maar eigenlijk ook dat je zoveel moet van jezelf.

Waar word je nu echt blij van? 

Want als je eerlijk bent, doe je het vooral jezelf aan. Niemand vraagt dat allemaal van je. Natuurlijk, ze zijn er blij mee en maken er dankbaar gebruik van.

Maar hoe streng ben jij eigenlijk voor jezelf?

Waar sta jij op je prioriteitenlijst? Wat gun je jezelf? En waar word jij blij van?

Als je eerlijk bent, heb je geen idee. Doordat je altijd zo druk bezig bent, lijkt er geen ruimte in je hoofd te zijn om over dat soort dingen na te denken.

Je weet ook niet zo goed hoe je dit kan veranderen. Want waar begin je? Je bent zo gewend de dingen te doen, zoals je ze doet. Je lijkt vast te zitten.

Hoe zou het zijn om dit te ervaren?

Z

Een moment helemaal voor jou, omdat je het jezelf gunt.

Z

Rust en ruimte in je hoofd.

Z

Voelen waar jij behoefte aan hebt.

Z

Met mooie inzichten en een voldaan gevoel weer naar huis gaan.

Z

In een klein groepje, zodat je ook herkenning bij elkaar kunt vinden.

Ga dan met me mee de natuur in!

Ga met me mee de natuur in. We gaan met een groepje samen op pad.

Het wandelen in de natuur is al helend op zich. Daarnaast is het fijn om dit samen met anderen te doen.

Na afloop van deze ochtend voel je je als herboren. Je bent opgeladen. Je bent letterlijk in beweging gekomen.

Je hebt gevoeld hoe fijn het is om tijd voor jezelf vrij te maken. Hoe fijn het is om in de natuur te zijn en hoe weinig je eigenlijk echt nodig hebt. Je hebt ruimte gemaakt in je hoofd en weet nu beter waar jij behoefte aan hebt.

Wat houdt de wandeling in?

Deze wandeling is een mooie manier om kennis te maken met mij en mijn manier van werken. Zo kun je zelf ervaren of het iets voor je is!

We wandelen steeds in een ander natuurgebied in de omgeving van Apeldoorn. We maken ruimte om bewust te landen in de natuur. Gaan een stukje de diepte in als we kennis maken met elkaar. En je krijgt een oefening waarbij je de kracht kunt ervaren van systemisch werk in de natuur. Ik stem daarbij af op de groep en de seizoenen.

De data en locaties zijn:

Momenteel zijn er geen wandelingen gepland.

Samen de natuur in

Kennismaken met systemisch werk in de natuur en wat dat voor je kan doen!

In een groepje met andere vrouwen

Duur wandeling: ca. 1,5 uur. We lopen ca. 5 km.

Van 10.00 uur tot ca. 11.30 uur

Inclusief een kopje thee en wat lekkers

De wandelingen vinden plaats in de omgeving van Apeldoorn.

Deelname is gratis!

 

Ik heb een fijne natuurwandeling gemaakt onder leiding van Ludwine. Buiten in de natuur zijn is al heerlijk, even loskomen van de hectiek van alle dag, maar Ludwine maakt er een bijzondere ervaring van door je meer met de natuur verbonden te laten voelen. Het lijkt maar gewoon een wandeling, maar bij mij kwamen een paar mooie en heldere inzichten naar boven, die voor mij zeer waardevol zijn. Ludwine doet dit door je op een rustige en open manier je welkom en veilig te laten voelen. Een ervaring die voor herhaling vatbaar is!

Wil jij ook rust en ruimte in je hoofd?

Verlang jij ook naar een moment helemaal voor jezelf? Rust en ruimte creëren in je hoofd, waardoor je beter kunt voelen wat jij nu nodig hebt?

Wil je de natuur wel eens op een andere manier ervaren en kijken wat ze je te vertellen heeft? 

Ga dan met me mee op pad. Je bent van harte welkom!