Samen de natuur in

Misschien herken je het wel. Je bent in gesprek met iemand op een feestje. Er wordt je gevraagd: hoe gaat het op je werk? Hoe was je vakantie? Heb je nog wat leuks gedaan?

Veel van onze gesprekken gaan over wat we doen. Niet over wie we zijn.

En soms is dat helemaal prima. Je hebt ook niet altijd zin om met iedereen diepgaande gesprekken te voeren.

Je verlangt naar echte verbinding 

Maar eigenlijk zou je ook wel eens over andere dingen willen praten. Over hoe je je voelt. Over jouw zijn. Wat je verlangen is. Waar je bang voor bent. Wat je verdrietig maakt.

Echte gesprekken. Waarin je kunt laten zien wat je raakt. Waarin alles wat je voelt er mag zijn. En waarin je ook gewoon even stil kunt zijn. Echte verbinding kunt maken, van hart tot hart.

Een moment van samenzijn, waarop je met anderen kunt delen. Zodat je voelt dat je niet alleen bent. Omdat die anderen ook hun angsten hebben en hun verdriet. Omdat die anderen ook een rugzakje dragen.

Je vindt het ook spannend. Om echt iets van jezelf te laten zien. Je bent gewend om dat soort dingen voor jezelf te houden. Maar je voelt ook dat het tijd is om hiern stappen te maken.

Hoe zou het zijn om dit te ervaren?

Z

Een wandeling, samen met anderen. Lekker buiten, in de natuur.

Z

Voelen dat je gewoon helemaal jezelf mag zijn.

Z

De kracht voelen van het samen zijn met anderen en van het delen met elkaar

Z

Herkenning vinden bij elkaar en je verbonden voelen

Z

Met mooie en waardevolle inzichten en een voldaan gevoel weer naar huis te gaan

Ga dan met me mee de natuur in!

Ga met me mee de natuur in. We gaan met een groepje vrouwen samen op pad.

Het wandelen in de natuur is al helend op zich. Daarnaast is het fijn om dit samen met anderen te doen.

Na afloop van deze ochtend voel je je als herboren. Je bent opgeladen. Je bent letterlijk in beweging gekomen.

Je hebt je verbonden met andere vrouwen, op een diepere laag. En je hebt de kracht ervaren van het delen met anderen en het samen zijn met een groep vrouwen.

Wat houdt de wandeling in?

We wandelen steeds in een ander natuurgebied in de omgeving van Apeldoorn. Soms lopen we een stukje in stilte, soms doen we een oefening. Dat kan een oefening alleen zijn, maar ook iets dat we gezamenlijk doen. Soms is het fijn om daarna iets met elkaar (of in kleine groepjes) te delen. We maken gebruik van de symboliek van de natuur, van onze zintuigen en laten ons verrassen door wat er op ons pad komt.

Iedere maand is anders. Ik stem af op de groep en wat ik voel dat helpend kan zijn op dat moment. Daarnaast beweeg ik mee op het ritme van de seizoenen.

De data en locaties zijn:

Vrijdag 24 maart: Loenermark

Zondag 23 april: Hoog Soeren

Vrijdag 26 mei: Paleispark

Vrijdag 23 juni: Het Leesten

Samen de natuur in

In een groep met andere vrouwen

Duur wandeling: ca. 1,5 uur. We lopen ca. 5 km.

Van 10.00 uur tot ca. 11.30 uur

Inclusief een kopje thee en wat lekkers

De wandelingen vinden plaats in de omgeving van Apeldoorn.

Deelname is gratis!

 

Ik heb een fijne natuurwandeling gemaakt onder leiding van Ludwine. Buiten in de natuur zijn is al heerlijk, even loskomen van de hectiek van alle dag, maar Ludwine maakt er een bijzondere ervaring van door je meer met de natuur verbonden te laten voelen. Het lijkt maar gewoon een wandeling, maar bij mij kwamen een paar mooie en heldere inzichten naar boven, die voor mij zeer waardevol zijn. Ludwine doet dit door je op een rustige en open manier je welkom en veilig te laten voelen. Een ervaring die voor herhaling vatbaar is!

Wil jij ook verbinden met andere vrouwen?

Verlang jij ook naar echte gesprekken over wat je voelt of waardoor je geraakt wordt? Wil je de kracht ervaren van het delen in een groep vrouwen? En vind je het leuk om dat in de natuur te doen, tijdens een mooie wandeling?

Ga dan met me mee op pad. Je bent van harte welkom!