Opstelling in de natuur

Je hebt al zoveel dingen geprobeerd. Je dacht je lessen daarin geleerd te hebben, stappen gemaakt te hebben.

Maar toch blijft dat thema maar terugkomen. Die hardnekkige overtuiging waar je maar niet los van komt.

Een patroon dat zich maar blijft herhalen. Elke keer lijkt het een beetje erger te worden. 

Of misschien heb je een vraag, een keuze die je moet maken, waar je maar niet uitkomt.

In al deze gevallen kan het helpend zijn om een opstelling te doen.

Bij mij kan dat in de natuur: een hele fijne, unieke manier van werken die altijd weer verrassende inzichten geeft!

Wat doen we tijdens een opstelling?

We gaan samen op pad, de natuur in. We lopen een stukje het bos in, waarbij je mij kort uitlegt wat je vraag of thema is waar je tegenaan loopt. Vervolgens gaan we de opstelling doen. We maken daarbij gebruik van alles wat er in de natuur voorhanden is en kijken ook naar de symboliek van de natuur. We creëren een zogenaamd “wetend veld”, waarin jij zelf gaat bewegen en voelen.

Ik begeleid jou door de opstelling heen. Ik stel je vragen en soms stap ik zelf ook even in het veld. Samen leggen we zo de puzzel.

Een opstelling laat zien wat gezien wil worden. Wat vraagt nog aandacht en waar is nog heling mogelijk? Vaak is dit iets dat je met je hoofd niet kunt bedenken. Of draag jij iets voor een eerdere generatie, zonder dat je je daar bewust van bent. Een opstelling maakt dit zo mooi zichtbaar en voelbaar. En door te erkennen en doorvoelen, kun je het loslaten. 

Het systemisch werken in de natuur is een hele fijne en unieke manier. Iedereen die dit ervaren heeft, is verrast is door wat de natuur hen laat zien en voelen!

“Ik was verrast door wat een opstelling in de natuur kan brengen. Ludwine hielp me om uit mijn hoofd te komen, stelde rake vragen en begeleidde het proces liefdevol, zorgvuldig en vanuit nabijheid. Ik voelde me al snel vertrouwd genoeg en veilig om me open te stellen en samen op pad te gaan. De opstelling maakte zichtbaar wat voor mij nog onzichtbaar was en bracht nieuwe beweging”

Opstelling in de natuur

Een individuele sessie van ca. 1,5 uur

Een opstelling laat zien wat nog aandacht en erkenning nodig heeft

Met een opstelling kun je een stukje in jezelf helen. Dat geeft rust en verlichting.

in de natuur bij Apeldoorn

Prijs: € 111,-

 Vanaf 1 mei ’24 wordt de prijs van een opstelling € 125,-.

 

“Wat was het bijzonder en waardevol om samen met Ludwine in de natuur een opstelling te doen. Ze sluit heel makkelijk aan door haar rustige manier van zijn, stelt de juiste vragen, waardoor ze direct tot de kern komt. De natuur is zo krachtig en puur en Ludwine laat het je zien en voelen. Ik ben er echt door geraakt en kreeg inzicht in waar ik stond en weet weer hoe ik verder kan. Dankjewel Ludwine!”

Wil je kijken wat er onder jouw patroon ligt?

Is het tijd om dat ene terugkerende thema eens op een andere manier te onderzoeken? Ben je nieuwsgierig wat er onder jouw patroon ligt? 

Boek dan een opstelling in de natuur bij me. Laat je verrassen door de magie van de natuur en het systemisch werk!

Je bent van harte welkom.