Terug naar jouw natuur

Je weet het eigenlijk wel. Wat je het allerliefste zou willen. Waar je echt blij van word. Waar je hart naar uit gaat.

Maar toch… Ziet de werkelijkheid er anders uit dan je dromen. Heeft je hoofd het weer overgenomen.

Zie je jezelf weer dingen doen die je eigenlijk niet meer wilde doen.

Ben je weer aan het zorgen voor anderen. Staat je ‘to do’ lijstje vol met allemaal zogenaamd belangrijke dingen. Ben je vooral heel hard aan het rennen. Je best aan het doen. Hard aan het werk.

Wat zou je graag eens écht voor jezelf kiezen. Je hart volgen. Handelen vanuit rust en zachtheid. Gaan staan voor wie je diep van binnen bent. En voor wat jij voelt.

Maar het lijkt wel alsof iets je tegenhoudt.

Wat zullen anderen daar wel niet van denken?

Heel eerlijk: je vindt het ook spannend. Om jezelf te laten zien. Maar dan ook echt. Want wat gaan anderen daarvan vinden?

Dat is iets dat diep zit. De angst voor het oordeel van anderen. De angst voor afwijzing.

Je hebt geleerd om jezelf klein te houden. Niet te veel op te vallen.

Je hebt geleerd om vooral voor anderen te zorgen. Je aan te passen.

Door te zetten. Alleen rust te nemen als er tijd over is.

Keuzes te maken op ratio. Je gevoel volgen? Dat heb je nooit geleerd. Sowieso voelen, je emoties uiten en daarover praten: daar was geen ruimte voor vroeger. Liever werd alles snel weggestopt.

Durf jij het aan te gaan?

We hebben geleerd om weg te gaan van wat niet fijn voelt. Als overlevingsmechanisme. We denken dat als we dingen wegstoppen, ze er niet meer zijn. Veelal doen we dit ook onbewust.

Maar om te kunnen groeien als mens, is het soms nodig om ongemak te ervaren. Te zijn met de angst of de pijn. Er niet voor weg te lopen, maar het aan te gaan.

Wat nodig is, is je angsten te onderzoeken. De pijn te doorvoelen, die daar onder ligt en die je zo diep hebt weggestopt.

En dat is hartstikke spannend. Want je hebt nooit geleerd hoe je dat moet doen.

Maar weet ook: dáár zit de bevrijding! Als je er erkenning aangeeft en het er helemaal laat zijn, kun je het loslaten. Dan draag je het niet langer bij je.

Dus: is het voor jou tijd dat jij:

Z

Nu eens echt voor jezelf durft te kiezen? Je hart durft te volgen en keuzes durft te maken die goed zijn voor JOU?

Z

Kunt leven vanuit rust en flow in plaats van op wilskracht? Niet meer zo hard hoeft te werken tegen de stroom in, maar mee kunt deinen op de stroom van het leven?

Z

Durft te vertrouwen op jouw innerlijke wijsheid en intuïtie? Dat je kunt voelen dat alles wat jij moet weten of nodig hebt, al in jou zit?

Z

Vol vertrouwen bent over jezelf en weet wat jij te brengen hebt? Dat je volledig in je kracht staat en jouw plek in durft te nemen?

Z

Ook weet en voelt dat je niet alles alleen hoeft te doen? Dat je om hulp mag vragen? Dat de ware kracht ligt in verbinding met anderen, vanuit je authentieke zelf?

Ik gun het jou zo

Ik weet waar jij nu staat. Ik heb deze reis zelf ook gemaakt dus ik weet hoe jij je voelt. Hoe spannend het is om het proces met jezelf aan te gaan, om niet te weten wat er gaat gebeuren. Maar ik weet ook wat het je brengt als je dat wel doet.

En ik doe niets liever dan jou begeleiden op dit pad. Een pad dat spannend is maar zoveel vervulling geeft. Het is iedere keer weer zo mooi om een stukje mee te mogen reizen. Te zien hoe vrouwen open gaan. Hoe ze verzachten en in hun vrouwelijke kracht gaan staan. Hoe ze gaan voelen en weten dat ze er mogen zijn en dat ze al helemaal goed en af zijn. Daar aan bij te mogen dragen, daar ben ik zo dankbaar voor. En ik gun het jou zo om jezelf dit prachtige cadeau te geven.

Wat gaan we doen?

We gaan samen op onderzoek. We leggen samen de puzzel. Het grootste deel van ons gedrag komt voort uit onbewuste patronen en overtuigingen. Het lastige is dus dat we ons er niet bewust van zijn. Ze zijn doorgegeven vanuit je familielijn of gevormd in je kindertijd.

Ik help jou deze patronen te doorbreken. Dat doe ik met systemisch werk in de natuur. Een soort familie opstelling, maar dan buiten in én met de natuur. Hiermee maken we zichtbaar wat gezien wil worden. Iets dat je misschien ergens wel wist en weggestopt had, maar het kan ook iets zijn waar je je helemaal niet bewust van was. Iets uit je familielijn, dat jij onbewust bij je draagt. We maken het zichtbaar en we helen het, waardoor je het los kan laten.

De sessies vinden buiten plaats, in de natuur. Ik werk altijd op maat. Ik kijk en voel wat voor jou en jouw vraag op dat moment het meest passend is.

Ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat jij krijgt wat je nodig hebt, totdat je echt voelt dat je weer zelf verder kunt.

Terug naar jouw natuur

Drie sessies van 1,5 uur

Jij bepaalt: wil je eens in de twee weken afspreken of eens per maand

Volledig op maat, afgestemd op jou

In de natuur, in de omgeving van Apeldoorn

Tussendoor is er ruimte om mij vragen te stellen

Indien helpend krijg je een extra oefening tussendoor, waarmee jezelf aan de slag kunt

Dit traject kan op elk moment gestart worden. Na een korte kennismaking plannen we in overleg de afspraken in. Alle sessies vinden buiten plaats, in de natuur. Dit zal meestal bij Berg en Bos of het Leesten zijn.

Prijs: € 333,-

Een extra sessies kost € 111,-.

 

“De liefdevolle en heldere coaching sessies die ik heb ervaren van Ludwine waren zeer krachtig en helpend voor mij.

Door samen te bewegen en stilstaan in de natuur, in combinatie met systemische oefeningen, had ik de mogelijkheid uit mijn hoofd te komen en inzichten te krijgen in familiesystemen die ik eerder alleen cognitief begrepen had.

Het bijzondere is dat ik kort na de laatste krachtige sessie op meerdere vlakken ineens een soort flow en gemak ervaar waar ik eerder niet vooruit kwam.

Dank je wel Ludwine!”

 

Is het tijd om jouw plek in te nemen?

Is het voor jou ook tijd om nu eens echt voor jezelf te kiezen? Om die onbewuste, niet helpende patronen en overtuigingen te doorbreken? Jouw plek in te nemen? Ga dan met me mee de natuur in en laat je verrassen door wat de natuur en jouw onderbewuste je te vertellen hebben. Het is elke keer weer zo bijzonder om te zien hoe kloppend dit is!