De reis naar binnen

Ben jij er klaar voor om echt de diepte in te gaan?

Om te onderzoeken waar jouw patronen en overtuigingen vandaan komen en daarbij niets uit de weg te gaan?

Te kijken wat jij nog bij je draagt. Vanuit je familiesysteem en je kindertijd.

Geen pleisters meer te plakken maar echt terug te gaan naar de wortels. Los te laten wat jou niet meer dient en nieuwe keuzes te maken. Jezelf een stuk heling te geven.

Lees dan snel verder.

Je draagt het al zo lang bij je 

Je weet het stiekem wel. Dat je jezelf tegenhoudt. Dat je dingen bent gaan geloven die niet waar zijn. Je draagt het al zo lang bij je. 

Overtuigingen die niet helpend zijn. Die je klein houden en je in de weg zitten. Patronen die je belemmeren. Je kent ze heel goed.

Maar hoe verander je die? Je hebt al wel geprobeerd om andere keuzes te maken, maar dat werkte eigenlijk niet. Voor je het wist, stapte je toch weer in je oude patroon.

Maar nu ga je het écht veranderen

Je voelt dat het tijd is. Je bent er klaar voor om deze patronen te doorbreken.

Te voelen wat goed is voor jou. Wat klopt voor jou. Te gaan staan voor jezelf. Je behoeften uitspreken.

Zonder angst voor het oordeel van anderen. Zonder jezelf klein te maken.

Te voelen dat jij helemaal goed bent, zoals je bent. Je authentieke zelf kunnen zijn, zonder je aan te passen.

Te voelen dat je stevig geworteld staat, zodat je kunt meebewegen met wat er op je pad komt.

Niet meer altijd moe zijn. Meer rust in je leven.

Het moment is nu. Je bent er klaar voor.

Je weet dat het misschien spannend gaat worden, maar je voelt ook dat dit de weg is.

Hoe zou het voor jou zijn om:

Z

niet meer vanuit overlevingsmechanismen te leven maar vanuit je authentieke zelf?

Z

je blokkades te doorbreken en los te komen van beperkende overtuigingen en patronen?

Z

heel goed te kunnen voelen wat goed is voor jou, en daarmee de juiste keuzes voor jou te kunnen maken?

Z

je uit te durven spreken en voor jezelf op te durven komen?

Z

meer rust te ervaren in je leven en kracht te voelen van binnenuit?

Z

beter voor jezelf te zorgen: tijd & ruimte te durven maken voor jezelf als je daar behoefte aan hebt?

Jij bent de sleutel

Je hebt jezelf overlevingsmechanismen aangeleerd. Patronen en niet helpende overtuigingen. Hierdoor heb je bijvoorbeeld geleerd om je gevoel te onderdrukken en ben je gaan overleven in je hoofd.

Heb je geleerd om jezelf klein te houden. Om hard te zijn voor jezelf. Om nog harder te werken. Vind je het lastig om je over je gevoel te praten. Je grenzen aan te geven.

Maar: jij kunt dit veranderen. Je kunt loslaten wat je niet meer bij je wil dragen. Je kunt jezelf geven, wat je hebt gemist vroeger. Je kunt nieuwe, wel helpende overtuigingen aanleren. Jij bent zelf de sleutel.

Ga met me mee op pad en kom terug bij jezelf!

“Het traject is waardevol voor iedereen die zichzelf beter wil leren begrijpen. Je moet wel naar jezelf durven kijken. Juist als je jezelf rationeel en analytisch beschouwt, adviseer ik je een traject met Ludwine om een andere kant van jezelf te ontdekken en te leren voelen.”

Hoe ziet het traject eruit?

We beginnen met een kennismakingssessie, waarin we een intentie zetten voor het traject. Vervolgens gaan we kijken naar het gezin van herkomst van jouw ouders. Want jij draagt hun patronen en overtuigingen in je.

Daarna kijken we naar je geboorte. Ook in de buik bij je moeder zijn overtuigingen ontstaan. Vervolgens gaan we naar je kindertijd kijken. Hier besteden we een aantal sessies aan. We gaan steeds kijken waar je jezelf een stukje heling kunt geven. Je hoeft het daarbij niet hertebeleven, het gaat om het doorvoelen van de emotie. Dáár zit de heling.

We sluiten af met een terugblik op de stappen die je hebt gezet en maken een laatste beweging om echt jouw plek in te nemen.

Ik maak in dit traject gebruik van systemisch en innerlijk kind werk in de natuur. Alle sessies vinden daarom buiten plaats, in de natuur. We gebruiken haar symboliek en creëren een systemisch veld, waarin je alles zelf gaat voelen. En omdat je het voelt, kun je het loslaten en nieuwe keuzes maken.

Waarom zou je kiezen voor dit traject?

Dit traject is een intensief traject, waarin we elkaar 9 keer zien in ca. een half jaar tijd. Negen keer heb je een individuele “live” sessie.

Doordat we één-op-één werken, kan ik volledig afstemmen op jou en jouw proces. Jij krijgt mijn volledige aandacht. En doordat we het samen doen, kan ik met je meevoelen en vragen stellen die je zelf misschien nog niet had bedacht. Ik help jou om echt alles aan te kijken en er doorheen te gaan. 

Het voordeel van live sessies is dat ik je echt bij kan staan. Soms is het proces best intens en dat is het heel fijn dat er iemand naast je staat. Ik voel daarbij goed aan wanneer iemand steun nodig heeft en wanneer ik je even kan laten om het zelf te doen.

Tenslotte is het superfijn om in de natuur te werken. De natuur is al helend van zichzelf; het systemische werk voegt daar zoveel aan toe. Echt, al mijn klanten zijn zo blij met de keuze om buiten te werken!

De reis naar binnen

Intensief, individueel traject van een half jaar

9 sessies, die we eens per 3 weken plannen

Mogelijkheid tot tussentijds contact, we lopen het pad echt samen

In de natuur bij Apeldoorn

Alle sessies vinden buiten plaats, in de natuur. We lopen steeds een stukje het bos in en gaan daar aan de slag.

Prijs: € 1221,- 

 

Ben jij klaar om echt alles aan te kijken?

Ben jij er klaar voor om echt de diepte in te gaan? Om alles aan te kijken, omdat je weet dat je daarmee je patronen doorbreekt? En wil je dat doen in de fijne, rustgevende omgeving van de natuur? 

Weet je dan van harte welkom!

Mocht je liever eerst kennis willen maken, dan kan dat natuurlijk ook! Dan plannen we een afspraak zodat jij kunt voelen of je je prettig voelt bij mij. Want dat is essentieel om de diepte in te kunnen gaan!

“Ik ben open in het traject gestapt maar al in de eerste kennismaking sessie voelde het goed met Ludwine. Ze geeft de ruimte aan alle gedachtes en gevoelens die er zijn, zonder oordeel. Ze stelt vragen zodat je ze zelf in context kan plaatsen. Het traject heeft een aanpak en structuur maar er is voldoende ruimte om hierop aan te passen.

Het werken in de natuur is mij prima bevallen. In het begin moest ik even wennen om in de metaforen te stappen. En ook het voelen was niet altijd direct makkelijk. Maar door even “te landen” en de vragen die Ludwine stelt, komt het er altijd.”