Ik & mijn moeder

Je wilde het zo graag anders doen. Maar laatst zei iemand tegen je: “Weet je dat je steeds meer op je moeder gaat lijken?” En je schrok. Want je besefte dat het waar was, je doet de dingen steeds meer zoals zij.

Je hebt geleerd om sterk te zijn. Door te gaan. Je emoties te onderdrukken.

Je mag verdrietig zijn van jezelf, maar je moet daar niet te lang in blijven hangen. Daar heeft niemand wat aan. Hup, de schouders eronder en weer door.

Je bent zo moe 

Eigenlijk wil je helemaal niet zo zijn. Want je hebt er last van.

Je bent moe van het vechten, van het altijd maar doorzetten. Van het verantwoordelijk zijn voor alles en iedereen. Moe van het je aanpassen om de lieve vrede te bewaren.

Je vindt het eigenlijk ook heel onaardig van jezelf, dat je niet op je moeder wil lijken. Want zij heeft toch ook haar best gedaan.

Je voelt je ook wel schuldig als je een keer een andere keuze maakt. Of als je nee zegt. Dat heb je niet geleerd.

Je hebt niet geleerd om voor jezelf op te komen. Om je uit te spreken. Je hebt geleerd om jezelf aan te passen, klein te maken. Vooral aan de ander te denken en niet aan jezelf.

Je bent er zo klaar mee eigenlijk. Wanneer is het nu eens tijd voor jou?

Hoe zou het voor je zijn als je:

Z

Los kunt komen van de patronen die je van je moeder hebt meegekregen?

Z

Terug kunt gaan naar jouw gevoel en waar jij behoefte aan hebt?

Z

Je eigen keuzes kunt maken zonder je schuldig te voelen?

Z

Jezelf niet meer klein maakt, maar je uit durft te spreken?

Z

Wat zachter kunt zijn voor jezelf en wat meer rust en plezier kunt ervaren in je leven?

Ga dan mee met mijn workshop!

Gun jezelf een ochtend helemaal voor jou. In de natuur. In een klein groepje gaan we samen op pad.

De natuur heeft zoveel cadeautjes voor ons. Je zal verrast worden. Door hoe mooi zij is, maar ook door alle symboliek die erin aanwezig is.

Na afloop van deze ochtend voel je je als herboren. Je bent opgeladen. Je bent letterlijk in beweging gekomen. Je hebt je verbonden met jezelf en met je moeder. En gaat naar huis met waardevolle inzichten. Over jezelf, en over de patronen en overtuigingen die je vanuit je vrouwenlijn hebt meegekregen. Je weet wat jij nodig hebt. En wat je bij je moeder mag laten. Je staat steviger en ervaart meer rust in je leven.

Hoe ziet de workshop eruit?

We verzamelen op de parkeerplaats van het Leesten bij Apeldoorn. Vanaf daar lopen we samen de natuur in. We doen oefeningen om te landen en te aarden. Vervolgens ga je aan de hand van een systemische werkvorm verbinden met je moeder. Ik coach je daarbij ook individueel.

Ook maken we gebruik van de symboliek van de natuur, die ons zoveel moois heeft te bieden. Want wat je buiten jezelf ziet, zegt iets over wat zich binnen in jou afspeelt.

De data zijn:

Vrijdag 14 april (nog 1 plekje vrij)

Vrijdag 12 mei (nog 2 plekjes vrij)

Vrijdag 9 juni

Ik & mijn moeder

In een klein groepje (max. 3 deelnemers), met andere vrouwen

Duur sessie: ca. 1,5 uur

Van 09.30 uur tot ca. 11.00 uur

Inclusief materialen en wat lekkers

De workshop vindt plaats bij het Leesten in Apeldoorn.

Prijs: € 33,-

(In april ’23, vanaf mei ’23 is de prijs € 44,-)

 

Wil jij ook verbinden met je vrouwenlijn?

Wil jij een ochtend verbinden met jezelf en je vrouwenlijn? Genieten van wat de natuur ons te bieden heeft? Erkennen en loslaten wat je van je moeder hebt meegekregen en steviger op jouw eigen plek gaan staan?

Meld je dan aan voor deze workshop. Je bent van harte welkom.

“De workshop onder begeleiding van Ludwine heeft mij inzicht en steun gegeven in het proces over de band tussen mij en mijn moeder. Als coach weet ze al gauw aan te sluiten op de voor mij moeilijke plekken, zodat ik ze vervolgens met haar hulp om kan zetten in een ander licht. In haar werkwijze heeft ze een rustige houding en brengt ze gelijk een gemoedelijke sfeer met zich mee. We gingen goed de diepte in tijdens de sessie, dat was voor mij heel effectief!”