Recensies

Wil je weten wat anderen zeggen over mij? Lees de recensies hieronder.

Brigitte, dagretraite Ik & mijn kleine ik

“De mini retraite ik en mijn kleine ik is echt een dag voor jezelf. Heerlijk eruit in een prachtige omgeving de natuur in. Ludwine zorgt voor een veilige setting en begeleidt heel rustig. De dag biedt een mooie afwisseling in opdrachten en tijd om bij jezelf te komen. Zo tof dat de elementen  uit de natuur, samen met de begeleiding van Ludwine, je al zo veel inzicht kunnen geven.

Goed verzorgd met lekker eten en drinken. Door de creatieve afsluiting kon ik met een redelijk rustig hoofd de auto in.”

Workshop Ik & mijn moeder

“De workshop Ik & mijn moeder vond ik heel bijzonder.  

Ludwine heeft een rustige uitstraling en stelt mooie vragen. Ik was verrast door wat een opstelling in de natuur kon brengen. Doordat er veel elementen in de natuur aanwezig zijn gaf dat een prachtige aanvulling. Je leert op een andere manier te luisteren, zien en voelen die enorm verrijkend is. Spiegelen met iets uit de natuur vond ik zeer waardevol. Mijn onderbewuste ging spreken en gaf mooie inzichten in de relatie met mijn moeder.”

Femke, workshop Ik & mijn moeder

“Ludwine heeft een hele prettige opbouw in haar workshop. Door haar zachtheid voel je je meteen veilig. Ze geeft ruimte voor wat er is en voelt goed aan wat er speelt en nodig is. Echt een aanrader! Ik heb inzichten gekregen die ik niet had kunnen bedenken en sta zeker open voor méér van Ludwine”

Opstelling in de natuur

“Ik was verrast door wat een opstelling in de natuur kan brengen. Ludwine hielp me om uit mijn hoofd te komen, stelde rake vragen en begeleidde het proces liefdevol, zorgvuldig en vanuit nabijheid. Ik voelde me al snel vertrouwd genoeg en veilig om me open te stellen en samen op pad te gaan. De opstelling maakte zichtbaar wat voor mij nog onzichtbaar was en bracht nieuwe beweging.”

Opstelling in de natuur

“Wat was het bijzonder en waardevol om samen met Ludwine in de natuur een opstelling te doen. Ze sluit heel makkelijk aan door haar rustige manier van zijn, stelt de juiste vragen, waardoor ze direct tot de kern komt. De natuur is zo krachtig en puur en Ludwine laat het je zien en voelen. Ik ben er echt door geraakt en kreeg inzicht in waar ik stond en weet weer hoe ik verder kan. Dankjewel Ludwine!”

Workshop Ik & mijn moeder

“De workshop onder begeleiding van Ludwine heeft mij inzicht en steun gegeven in het proces over de band tussen mij en mijn moeder. Als coach weet ze al gauw aan te sluiten op de voor mij moeilijke plekken, zodat ik ze vervolgens met haar hulp om kan zetten in een ander licht. In haar werkwijze heeft ze een rustige houding en brengt ze gelijk een gemoedelijke sfeer met zich mee. We gingen goed de diepte in tijdens de sessie, dat was voor mij heel effectief.”

Opstelling in de natuur 

“Het was heel bijzonder. Alle puzzelstukjes vallen op hun plek. Ludwine was de juiste persoon voor mij met haar mooie rustige uitstraling en stem.”

Workshop Ik & mijn moeder 

“Zo ontzettend waardevol hoe Ludwine in en met de natuur werkt. Haar begeleiding is zo puur, zo helder. Ik heb letterlijk mogen voelen en ervaren hoe de relatie met mijn moeder is en heb prachtige inzichten opgedaan. Ik ging echt met een antwoord op mijn vraag naar huis.”

 Workshop Ik & mijn moeder

“Tijdens de workshop “Ik & mijn moeder” heb ik, onder de rustige en professionele begeleiding van Ludwine, mooie systemische inzichten gekregen over de relatie met mijn moeder. Met name over de manier waarop zij dingen doet en hoe dat weer in relatie staat met mijn oma. Daarnaast ook fijn om weer bewust te zijn hoe mooi de natuur voor jezelf als spiegel kan werken. Bedankt Ludwine!”

 Dorien, workshop Ik & mijn moeder

“Samen met coach Ludwine en een tweede deelnemer heb ik de workshop “ik & mijn moeder” gevolgd.
Door de ontspannen en professionele houding van Ludwine, heb ik tijdens de wandeling in de natuur, op verfrissende en nieuwe wijze over de relatie met mijn moeder kunnen nadenken.
Ondanks het feit dat ik (gelukkig) geen problematische relatie met mijn moeder heb, ben ik wel tot nieuwe inzichten gekomen.
De workshop heeft mij mogelijk een stap verder gebracht in de oorzaak van mijn jarenlange slapeloze nachten. Ik heb nieuwe inzichten gekregen die de moeite waard zijn om te onderzoeken. Met als uiteindelijk doel een betere nachtrust! Ik ga ermee aan de slag.
Dank Ludwine voor jouw belangrijke bijdrage hieraan!”

 Opstelling in de natuur

“Ludwine luistert goed en komt vlot tot de kern. Ze helpt je uit je hoofd te komen en juist te gaan voelen. Ik vond het prettig om tijdens de sessie de natuur in te gaan en deze ook echt te gebruiken bij de oefeningen.”